Türkiye İş Bankası Personel Alımı Başvuru şartları – İşbank Personel Sınav Tarihi Ne Zaman? – Türkiye Iş Bankası Personel Alımı Haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar en son dakika bilgileri ile 18 Ocak 2016 Pazartesi tarihinde yayınlanan haberimizde.

Ülkemizin değil dünyanın sayılı bankaları arasında yer alan İş Bankası 2016 senesi içinde büyüme hedefleri doğrultusunda ve yeni açılan şubelerinden doğan açıklar sebebiyle güvenlik görevlisi, çağrı merkezi, müfettiş yardımcılığı, memur, asistan, servis görevlisi, yönetici adayı gibi bölümlere bir çok personel alımı gerçekleştirecek.

2016 TÜRKİYE İŞ BANKASI PERSONEL ALIMI

Bankalar iş arayanların tercih ettikleri kurum ve kuruluşların başında yer arıyor. Bunun en büyük nedeni vermiş oldukları iyi çalışma olanakları ve maaş miktarları. Yine bu finans kuruluşları arasında en büyüklerinden birisi olan İş Bankası 2016 yılında personel alımı gerçekleştirecek. İşe alacağı kişileri başvuracağı bölümlere göre sınavlı yada sınavsız olarak sadece mülakatla seçecek. İş Bankası işe alım yapacağı pozisyonları Kariyer gibi iş arama kurumlarında değil kendi web adresi üzerinde yer alan insan kaynakları departmanı üzerinden duyurmaktadır. Aşağıdaki bağlantılar sayesine iş bankası açık pozisyonları görebilir ve sınav tarihlerine, başvuru şartlarına bakabilir ve takip edebilirsiniz.

Sizler de bu büyük fırsatı değerlendirmeyi unutmayın.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
İş Bankası iş başvurusu yapmadan önce sizden istedikleri başvuru şartlarını öğrenmenizde fayda var. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak 
16 Ağustos 1984 ve sonrasında doğmuş olmak 
Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Aydın, Bayburt, Burdur, Denizli, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Konya, Muğla, Nevşehir, Niğde, Rize, Şanlıurfa, İzmir, İstanbul, Bursa ve Yozgat illerinde ikamet ediyor olmak .
Kamu haklarından yoksun bulunmamak .
Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak 
Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak 
Erkek adaylar için eylemli askerlik görevini tamamlamış olmak 
Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak (İşe alım aşamasında tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu ile belgelenecektir.) 
Bankamızın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış olmak 
İş Bankası’nı ülkemizin en büyük finans kuruluşlarından bir tanesi yapan etkenlerin başında kuşkusuz çalışanlarını özenle seçmesi yer alıyor.  İnsan kaynakları departmanınca almış olduğu iş başvurusu formlarını özenle eleyerek kendileri için en çok fayda sağlayan, müşteri memnuniyetini daima yukarıda tutacak olan kişileri işe alım sürecinde tercih ediyorlar. İş Bankası yapmış oldukları bu özenli eleme sonucunda ülkenin en büyük bankalarından birisi olarak başarısını taçlandırdı. Siz de bu büyük ailede yer almak için İş Bankası başvuru formu‘nu doldurabilir, İş Bankası personel alımı ve İş Bankası iş ilanları duyurularını devlette.com personel alımları bölümünden kolaylıkla takip edebilirsiniz.