İki gün önce Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı köyü kırsalındaki bir tarla kenarında, meydana gelen vahşi cinayette Nevşehir galerici esnaflarından Mustafa Şahin Akkoç (76) ile eşi Ayfer Akkoç (73) otomobillerinin içinde yanmış halde bulunmasının ardından soruşturma derinleştirildi.

DNA karşılaştırması için aileden alınan kan örnekleri Adli Tıp Kurumu'nda incelemeye alındı.

Edinilen bilgilere göre, Olayın gerçekleştirilmiş olabileceği ilk adresi olarak gösterilen Akkoç ailesine ait Nevşehir Eski galericiler sitesi Aşiyan sitesindeki bağ evi giriş çıkışları ile çevrede bulunan bir çok işyerine ait güvenlik kamerası ve yol üzerindeki MOBESE görüntüleri Jandarma ekipleri tarafından toplanarak inceleme altına alındı. Olay yerinden alınan deliller ise incelenmek üzere Kriminal Laboratuar'a gönderildi. Bir taraftanda bağ evi ve araçlarından alınan örnekler incelenirken, Akkoç çiftine ait cenazelerin Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucunda, kesin ölüm nedeninin belli olması bekleniyor.

Nevşehir'de Vahşi Cinayetin Sır Perdesi Aralanıyor!

Olayın yaşandığı gün bağ evinde oldukları belirlenen ve sonrasında kaçırılarak sabah saatlerinde Ağıllı köyünde ki bir arazide koyun otlatan Kurugöllü bir çoban tarafından küle dönen araçları içerisinde yanmış cesetlerine ulaşılan Mustafa Şahin Akkoç (76) ile eşi Ayfer Akkoç (73) çiftinin insanlık dışı ölümüne neden olan esrarengiz olayın tüm ayrıntıları en ince ayrıntılarına kadar araştırılıyor.

İddialara göre, Bağ evinde yerlerde kan lekelerine rastlandı.

İşte 2 gün önce Nevşehir'de yaşanan ve tüm Türkiye'nin konuştuğu o korkunç cinayet gününde neler yaşandı? Kim yada kimler tarafından neden ve ne şekilde böyle bir vahşi olayın gerçekleştirildiği ise gizemini koruyor. 

Nevşehirli vatandaşlar ise bu vahşi cinayetin ardından olayın faili yada faillerinin bulunarak biran önce yargının önüne çıkartılmasını istiyor...

Savcılık, olayın çok yönlü olarak soruşturulması için çalışmalarını büyük bir gizlilik ve titizlik içerisinde sürdürüyor.

En son Türkiye'nin en çok izlenen haber Kanalı A Haber ile Nevşehir'in en çok takip edilen haber sitesi FİB Haber.Com ekibinin bugün olay yerlerinden aldığı görüntüleri ilk kez sizlerle paylaşıyoruz...