Gülşehir Belediyesi, ilçemizin cadde ve sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

 Tuzköy Mahallemizde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, çalışmaları yakından takip etti.   

 Tuzköy mahallesi Afat Evlerinin iki kesimini birleştiren Sarıkamış yolunda yoğun bir çalışma başlatarak stabilize olan yolun dolgu işlemleri için ekiplerimiz 2 kepçe ve 2 kamyonla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaların devam ettiği Sarıkamış yolunda dolgu işlemi bittikten sonra yolun tesviye çalışmaları başlatılarak yaklaşık 600 metre uzunluğundaki Sarıkamış yolu kilitli parke ile bitirilmiş olacaktır.

Tuzköy Mahallemizin en büyük sorunları arasında olan ve vatandaşlarımızın büyük istekle kapımızı çaldıkları Sarıkamış Yolu yol çalışmaları Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy’un talimatı ile başlatılmıştır.

Hizmeti boynumuzun borcu addettiğimiz Tuzköy'ümüze hayırlı ve uğurlu olsun.

    Tuzköy mahallemize vermiş olduğumuz sözlerimizi teker teker icraata geçiren Başkan Arısoy İçme suyu arıtma tesisi, Ziya Gökalp ve Uğurlu sokak kilitli parke döşemesi (2200m2), Afat evler Cami dübellemesi ve minare ışıklandırması, taziye evi çevre düzenlenmesi, Afad evleri çocuk parkı, Karşıyaka sokaktaki çocuk parkı, çöp alanı ıslahı, sulama kanallarının temizletilmesi, ücretsiz öğrenci servisi, metruk binaların yıkımı, Sarıkamıs sokağındaki sokak lambalarının yakılması, çarşı meydan düzenlenmesi, hürriyet sokakta kilitli parke döşemesi son olarak Ulaşım ve Sarıkamış yoluda bitirilerek Tuzköy mahallemizin adı bundan sonra hizmet ile anılacak.

       2016 yılın içinde de Çakırcan su kaynağındaki şehir şebekesine su basan 2 adet dalgıç pompada değiştirilerek hem mahallemizin düzenli su almasını ve Elektrik tasarrufu sağlanacaktır.