Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy Mahallesinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, çalışmaları yakından takip etti.    

Tuzköy mahallesi Afat Evlerinin iki kesimini birleştiren Sarıkamış yolunda Belediye kademe ekipleri tarafından yoğun bir çalışma başlatılarak stabilize olan yolun dolgu işlemleri için ekiplerimiz 2 kepçe ve 2 kamyonla yaklaşık 1000 kamyon hafriyat çekerek yolun tesviyesini bitirdi. Yaklaşık 11 metre genişliğinde ve 600 metre uzunluğundaki Sarıkamış yolu tesfiye işlemlerinin tamamlanması ile birlikte kilitli parke ile tamamlanıp mahalle halkın hizmetine sunulacak.

Yaklaşık 1 ay süre ile Tuzköy mahallesinde çalışmaların yoğunlaştığını belirten ve bu çalışma kapsamında 11 metre genişliği 600 metre uzunluğu ve 2 ayrı derede dolgu çalışması yapılarak Tuzköy mahallesindeki ulaşım sorununu tamamen çözüleceğini ve bu çalışmalarda yağmur sularının akması için özel alaşımlı borular yerleştirilerek bu boruların üzerine yaklaşık 1000 kamyon kil toprak ile dolgu yapıldı.