NEVŞEHİR/FİBHABER-7 Haziran da yapılacak 25. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesi TV NET ve YENİŞAFAK önderliğinde hazırlanan “SEÇİM OTOBÜSÜ YOLLARDA”  programı Nevşehir’de idi.

Canlı yayın bağlantısı ile Ak Parti Nevşehir Milletvekili Sayın Murat Göktürk ile röportaj yapan ekip Nevşehir’ de seçimin nabzını ve icraatları sordu. Yine Türkiye’nin gündemine ait sorular yönelten Tv Net muhabiri, Sayın Murat Göktük ‘ün ardından genç seçmenlere mikrofonu yöneltti.

Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Siyasi Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yalçınkaya ve Sosyal İşler Başkanı Hüsamettin Ellialtı ile röportaj yapan ekip Türkiye’de çözüm sürecine ve sağlık alanında yapılan gelişmelerle ilgili süreçleri sordu. Bu dönemin Nevşehir’e katkılarını ve istikrarın sürmesi gerekliliğini savunan genç seçmenler, yapılan çalışmalardan bahsettiler.  Yine Nevşehir’in seçim sürecini olgunlukla atlatacağı, gençlerin bu konuda bilgiye sahip olduklarını, çalışmaların verimli bir şekilde geçtiğini belirttiler.

            Daha sonra genç seçmenlerle sokak röportajına devam eden ekip ,seçim otobüsü için fotoğraflar aldıktan sonra Kırşehir’ e yine bir seçim atmosferini ölçmek için ayrıldılar.