Nevşehir'in sesi ve İnternet Haber sitesi www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ın karşıladığı Ziyarette ,MHP Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ali Karaaslan, Nevşehir in nabzını tutan FİB Haber.Com u öncelikle kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

MHP Uçhisar Belediye Başkan adayı Karaaslan şu açıklamalada bulundu:


“Sorunları biliyoruz, çözüm için geliyoruz”

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Uçhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ali Karaaslan, imar, yeşil alan ve tarihi talan gibi çok sayıda sorunlarıyla boğuşan Uçhisar kasabamızın ilacı olmaya geliyoruz dedi.

Karaaslan, Kapadokya nın giriş kapısı ve Uçhisarımızın Mevcut sorunların farkında olduklarını ve çözüm için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi. 

Yine İşsizlik konusu kendi branşı olduğu için bu konuda vatandaşlarımızın hiç tereddüte düşmemesi gerektiğini bu konunun uzmanlık alanında olduğunu, bu beyanda Uçhisarda işsizliği çözeceğini ve Allahın izniyle kasabamızda Uçhisarlı işsiz gencimiz kalmayacak dedi.

Adaylığının Uçhisar sakinleri tarafından sevgi ve samimiyetle karşılandığını ve kasabalı hemşehrilerinden büyük destek ve teveccüh gördüğünü ifade eden  MHP adayı Karaaslan, kasabamızda kronikleşen sorunların, aşılamayacak engeller olmadığını ve yasal çerçevede tüm sorunları gidermek için çaba sarfedeceklerinin sözünü verdi. 

"NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM"
Sorunların farkında olduklarını ve yasal sınırlar içinde çözüm getireceklerini söyleyen MHP Uçhisar adayı Karaaslan "Yaşanabilir, huzurlu ,Değerlerine sahip çıkan, kasaba hakkını koruyan ,turizm beldesine yakışır bir belde ve katılımcılığın esas olduğu bir yönetim hayal ediyoruz.

Bizim için halkımızla istişare çok önemli inşallah özlenen ve beklenen Uçhisarı hep birlikte el ele vererek başaracağız. Ranttan yana değil, halktan yana yöneticilik yapacağım. Toplumun genelini ilgilendiren projelere imza atacağım. Mevcut sorunlarınızı biliyorum ve çözüm için yasal olarak ne gerekiyorsas onu yapacağım. Tehditten, baskıdan da korkmam. Sizinle yürürüm. Her eksik tamamlanır. Her proje tamamlanır ama Uçhisarın öz değerleri giderse, geri gelmez. Tek yürek olalım ve sandıkta Hizmete üç Hilalle bu kasabanın yetiştirdiği evladı Ali Karaaslana oyumuzu verelim dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal MHP Uçhisar adayı Ali Karaaslan a seçimlerde başarılar dilerken,30 Mart Yerel seçimlerinin İlimiz beldemiz ve ülkemiz için hayırlı olması dileğinde bulundular.

Ali Karaaslan Kimdir?

1957 yılında Uçhisar Kasabasında dünyaya geldi..
İlk ve Orta Öğrenimini Uçhisarda tamamladı.
Nevşehir Ticaret Lisesi ve Ankara Üniversitesi
Muhasebe Bölümlerinden mezun olan Ali Karaaslan; 
1977 yılında Ankara’da memuriyet hayatına başlamış ve
Çalışma Bakanlığında Daire Müdürlüğü görevinde bulunmuştur.

Babasının vefat etmesi üzerine,
1985 yılında Nevşehir İş ve İşçi Bulma Kurumu’na tayin olarak
Uçhisar’a dönmüştür.

Şu anki adı Türkiye İş Kurumu olan kurumunda
Şef ve Müdür olarak görev yaptıktan sonra 
2003 yılında emekli olmuştur.

Emekliliği sonrasında, turizm sektörüne adım atmış ve 
hediyelik eşya, seyahat acenteliği ve butik otel işletmeciliği
alanlarında çalışmıştır. 
Şu an eski Uçhisar Belediyesi binasının karşısında bulunan 
“Konak Ali Bey” adlı konaklama tesisinin mülk sahibi ve ortağıdır.

Uçhisar’ı  bir Orta Anadolu köyü olduğu dönemden, 
turizm merkezi olduğu günümüze kadar 
her yönüyle yaşayan, gören gelişimine şahit olan Ali Karaaslan’ın;
her Uçhisarlı gibi kasabasına dair hayalleri, hedefleri vardır...