Uçhisar Belediyesi, geçtiğimiz aylarda başlattığı yol çalışmaları kapsamında Musa Tükel Caddesi, Atılgan Sokak, 7. Harım Sokak, Uzun Sokak, Yetkel Sokak ve Aksoy Sokak’da başlattığı yol çalışmalarını tamamladı. Toplam17.640 metrekare kilit parke taş döşenen yollarda, 3.120 metre bordür taşı döşendi. Temizliği yapılan yollar hizmete girdi.
Planlı yol yapım çalışmaları kapsamında Karlık Sokak ve Karakum Caddesi’nde ise çalışmalar hızla devam ediyor. Karlık Sokak’da 5.000 metrekare ve Karakum Caddesi’nde 2.000 metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlandı.
Sokaklarda gerçekleştirilen yol onarım ve bakım çalışmaları hakkındaUçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan şunları ifade etti; “Çalışmalarını tamamladığımız sokaklarımızda bulunan yollar, vatandaşlarımız için olumsuz koşullar teşkil etmekteydi. Başlattığımız yol çalışmalarıyla bu sorunların giderilmesi için teknik arkadaşlarımız tespitlerini yaptılar. Ayrıca Karlık Sokak’da ve Karakum Caddesi’nde başlattığımız çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. En kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz. İlerleyen dönemlerde de hava koşullarının el verdiği ölçüde yol yapım ve bakım çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.