Uçhisar Belediyesi tarafından kasabada kimsesiz ve dar gelirli vatandaşların evlerine her gün 3 çeşit yemek servisi yapılıyor.

Sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket eden Uçhisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi mağdur vatandaşları yalnız bırakmıyor. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'ın özel direktifleriyle kasabada bulunan ihtiyaç sahibi ailelere her gün üç öğün" Sefer Tasıyla" gıda yardımı yapılıyor.

Uçhisar Belediyesi sefer tasıyla her gün ihtiyaç sahibi aileye ulaşıyor.


Yıllardır ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan Uçhisar Belediyesi, Her gün 3 çeşit yemeğin ulaştırıldığı ailelerin sofraları boş kalmıyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan; "Belediye ekiplerimiz tarafından, kimsesiz , yaşlı ve yoksul vatandaşlar için sabahın erken saatlerinde işbaşı yapıyor. Hane sakinlerinin nüfusuna göre günde üç öğün yetecek kadar sıcak yemeği, çelik sefer tasları ve yanında yetecek kadar ekmeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırıyoruz "dedi.

UÇHISAR Kale mahallesinde yaşıyan yaşlı ve engelli bir aile içinde aynı yardımın sürdüğünü ifade eden Başkan Karaaslan, Biri yaşlı diğeri engelli ihtiyaç sahibi ailemiz içinde düzenli bir şekilde günlük olarak gıda yardımı yapıldığını ve aile belli zamanlarda bizzat ziyaret edilip ihtiyaçları tesbit edilip giderildiğini ifade etti.