Nevşehir'de yaşanan kazalardan dolayı vatandaşlar tarafından 'ölüm kavşağı' olarak adlandırılan Uçhisar girişi kavşağında, hemen her gün meydana gelen kazalara bugün akşam saatlerinde bir yenisi daha eklendi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Ürgüp yolu Uçhisar kavşağında ışıkta bekleyen araca arkadan otomobil çarptı. Saat 17.50 sularında meydana gelen kazada, Ürgüp istikametinden Nevşehir istikametine gitmekte olan özel otomobil, kavşakta kırmızı ışıkta durdu. Yine aynı istikametten gelen başka bir otomobil, kavşakta bekleyen araca arkadan çarptı. Kazada her iki araçtada hasar meydana gelirken, olay yerine gelen Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kavşakta önlem aldı. Facianın eşiğinden dönülen kaza nedeniyle trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Kavşaktaki Direğe Çarptı

Nevşehir'de yine bugün sabah 10.00 sularında meydana gelen tek taraflı kazada ise direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs sürücüsü 2000 Evler mahallesi cami karşısı cadde üzerindeki kavşakta bulunan aydınlatma direğine çarptı.Kaza sonrası trafik kontrollü olarak sağlanırken aracın yoldan kaldırılması ile trafik eski akışına geri döndü.