Nevşehir - Ürgüp karayolu Uçhisar mevkiindeki kavşakta meydana gelen kazalara bugün bir yenisi daha eklendi.

Nevşehir Uçhisar Kavşağı'nda gün geçmiyor ki kaza olmasın. Bugün meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. Ölüm kavşağı olarak bilinen Uçhisar kavşağında yeni hizmete giren ışıklarda meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç taksi ye arkadan çarptı.

Edinilen bilgilere göre, Kaza bugün saat:12.00 sularında Nevşehir - Ürgüp karayolu Uçhisar mevkiindeki kavşakta meydana geldi. İddialara göre, Ürgüp'ten Nevşehir istikametine seyir halindeki 50 UA 258 plakalı ticari taksi Uçhisar kavşağında dün hizmete giren ışıklarda ani fren yaptı. Bu sırada ticari taksinin arkasından gelen ve 50 UF 655 plakalı hafif ticari araç duramayarak taksiye arkadan çarptı. 

Kazada 2 kişi yaralanırken araçlarda da büyük oranda maddi hasar oluştu. Kaza yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uçhisar'daki o kavşakta kazalar devam ediyor!

Vatandaş diyor ki; Bu kavşak 10-20 sene önce daha sorunsuz ve güvenilirdi. Nasıl becerdinizde bu hale getirdiniz. Hiçbir şey bilmiyorsanız kavşağı 20 sene önceki haline getirin başka birşey istemiyoruz. Zira, son yılda kavşak düzenlemesi ile kazalar daha da arttı diyorlar...

Bir diğer vatandaşımız ise tepkisini şöyle dile getiriyor:  Ben 20 yıldır bu kavşağı kullanıyorum ve 20 yıl boyunca bu kavşağın ne hale geldiğini sizde biliyorsunuz.Bu kavşağı haber yapmanızı istiyorum. Bunu istememin sebebi 5 kişinin ölümlü kazasından önce bende kaza atlattım. Uçhisar dan Nevşehir'e gelen vatandaşın o kavşağı sağlıklı kullanma şansı kalmamış. Gerekirse mühendis arkadaşlardan orası için bir kavşak modeli çizdirip önlerine sunacağım dedi...

İşte artık Sözün bittiği yer...