Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, engelli öğrencileri için adeta harikalar yaratan Tarkan hocaya plaket vererek, teşekkür etti.
 
Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne giderek öğretmen Tarkan Güney'i ziyaret eden Mustafa Uğur, okulundaki engelli öğrencilerini mutlu etmek adına birbirinden farklı ve hepsi de büyük takdir roplayan projelere imza atan Tarkan hocayı toplumun her kesiminin alkışlaması gerektiğini ifade etti.
 
Tarkan Güney hocayı 'örnek öğretmen' olarak tanımlayan Mustafa Uğur, "Tarkan hocamızın geçmişten beri gelen meslek aşkı, vatan ve vatanın çocuklarına karşı tarifsiz sevgisiyle birlikte öğrencisine olan bağlılığı muhteşem projelerle öğrencilerinin mutluluğunu artırmaya devam etmektedir. Tarkan hocamızın uyguladığı projeleri sosyal medyada gördükçe ben ve tüm çalışma arkadaşlarım her zamankinden daha çok gururlandık ve bir o kadar duygulandık. Bu vesileyle de sorumlu bir sendika olarak kendisine yaptığı tüm çalışmalardan ötürü teşekkür etmek, her projesinde yanında olduğumuzu ifade etmek amacıyla bir plaket vermek istedik. Engelli öğrencilerimize engelleri kaldıran, fedakarlığın timsali Tarkan hocamızdan Allah razı olsun" şeklinde konuştu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'un öğretmenler odasında Tarkan Güney'e plaket takdiminden sonra, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Nail Demirtaş da Türk Bayrağı hediye etti.