Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne iade-i ziyarette bulundu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, sendikanın yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve üniversite başkanı tarafından şube binası önünde karşılanan Vali Aktaş, sendika binasında sendika yöneticileriyle uzun süre sohbet etti.
 
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve sendika yöneticilerine teşekkür ederek, sendikanın 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için okuttuğu mevlitten ötürü de sendikanın tüm yöneticilerine teşekkürlerini iletti.
 
Vali Aktaş'a eğitimin ve ilin genel durumu hakkında bilgiler aktaran Mustafa Uğur, sendikal bilgi paylaşımını da gerçekleştirdikten sonra Nevşehir tarihi hakkında da Vali Aktaş ile uzun süre sohbet ederek Nevşehir'e kazandırılması arzulanan yatırımlar hakkında da Vali Aktaş'ı bilgilendirerek desteklerini istedi.
 
Mustafa Uğur'un günün anısına Vali Aktaş'a takdim ettiği "Zırhlı Türk Askeri" hediyesinin ardından Vali Aktaş, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirerek sendika binasından Mustafa Uğur tarafından uğurlandı.