Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığına atanan Doç. Dr. Halil İbrahim Oğuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki sendika üniversite temsilcisi M. Zeki Muharremoğlu kısa bir süre önce Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığına atanan Doç. Dr. Halil İbrahim Oğuz'u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
 
Doç. Dr. Halil İbrahim Oğuz'un Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde görev yaptığı süre içerisinde sivil toplum kuruluşlarıyla iletişim halinde olmasının en büyük artısı olduğunu ifade eden Mustafa Uğur, "Ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına öncülük edecek, başta sanayi olmak üzere bir çok branşta gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmemizi sağlayacak mühendis ve mimar kardeşlerimizin yetişeceği bir fakülteye Halil İbrahim hocamızın dekan olarak atanması Türk Eğitim-Sen camiasını memnun etmiştir. Rabbim Halil İbrahim hocamızın yar ve yardımcısı olsun. Her konuda kendisine sendika olarak destek vereceğimizin de kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz" şeklinde konuştu.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'un nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Halil İbrahim Oğuz ise, "Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın takdiriyle atandığımız bu makamda üniversitemizin sanayiyle işbirliğini sağlayacak, öğrencilerimizin kalifiye eleman olarak yetişmesi anlamında üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirerek inşallah güzel hizmetlere imza atmaya çalışacağız" dedi.