Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube başkanlığının genel kurul süreci sürüyor.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Süreci, Türk Eğitim-Sen Seçim Yönetmeliği'nin 17. maddesindeki iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesiyle birlikte devam ediyor.
07.10.2017 tarihinde Seçim gününü, Seçimlerin yapılacağı yeri, Oy kullanma işleminin başlayış ve bitiş saatlerini, Sandık bölgelerine göre oy kullanacak üyeler ile delege aday listelerinin ve Oy kullanma sırasında uyulacak kuralları içeren belgelerin 3 (üç) gün süreyle şube binasında askıya çıkarılması ve 10.10.2017 tarihinde askıdan indirilmesiyle birlikte 2. Olağan Genel Kurul Süreci'nin 2. aşaması da netleşti.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Süreci'nin ikinci aşamasını kapsayan ve 14.10.2017 tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan delege seçimlerinin yapılacağı ilçeler, okullar ve okulların yer aldığı sandıklar şu şekilde:
Merkez İlçe Üyeleri, Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde (Ticaret Meslek Lisesi)  2 ayrı sandıkta oy kullanacaklar.
Acıgöl İlçesi Üyeleri, Acıgöl Atatürk İlkokulu'nda tek sandıkta oy kullanacaklar.
Avanos İlçesi Üyeleri, Avanos Alaettin İlkokulu'nda tek sandıkta oy kullanacaklar.
Derinkuyu İlçesi üyeleri, Derinkuyu M. Ekmekci Anadolu Lisesi'nde tek sandıkta oy kullanacaklar.
Gülşehir ve Hacıbektaş İlçesi üyeleri, Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu'nda tek sandıkta oy kullanacaklar.
Kozaklı İlçesi Üyeleri, Kozaklı Temsilcilik Binasında tek sandıkta oy kullanacaklar.
Ürgüp İlçesi Üyeleri, Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu'nda tek sandıkta oy kullanacaklar.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurumu üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde tek sandıkta oy kullanacaklar.