Güzelyurt Mahallesi Sakinlerine seslenen Nevşehir’in sevilen saygın Genç Esnaflarından Muhtar Adayı Yorulmazer: "Gözünüz, Kulağınız Olacağım" Diyerek Muhtar Adayı Oldu…”

 Nevşehir’in Merkez Güzelyurt Mahallesinde Genç muhtar adayı Uğur Yorulmazer mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı.

İyi bir ekip ile mahallesine hizmet etmek istediğini ifade eden Güzelyurt Mahallesi’nde ikamet eden Uğur Yorulmazer, bunun için var gücü ile çalışacağını kaydetti. Yorulmazer, “Mahallemizin sorunları ve halkımızın taleplerinin karşılanması için belediye ve Valiliğimizle iyi ilişkiler kurarak hizmetlerin yapılmasına vesile olacağıma inanıyorum. 2014 yerel seçimlerinde şimdiden Güzelyurt Mahallesi sakinlerinin oylarına talibim” dedi.

Nevşehir’in Merkez Güzelyurt Mahallesinde Genç muhtar adayı Uğur Yorulmazer mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı.

Uğur Yorulmazer yaptığı açıklamada, 2003 yılından beri Güzelyurt Mahallesinde ikamet ettiğini, bu nedenle sorunları çok iyi bildiğini belirtti. Mahallenin 7'den 70'e tüm sakinlerinin sosyo - ekonomik şartlarını, yaşam standartlarını bildiğini söyleyen Yorulmazer "Bu konuların yetkililere iletilmesinde halkımız ve yetkililer arasında iyi bir köprü oluşturacağıma da inanıyorum. Bu nedenle, önümüzdeki seçimlerde tüm komşularımın oylarına talibim,Güzelyurt mahallemizin muhtar adayıyım. Mahalle muhtarları sadece ofis bekleyerek, mühür vurarak muhtarlık yapmamalı. Eğer el ele verirsek mahallemiz Nevşehir’in yaşanabilir örnek tek mahallesi olacaktır. Ben bu düşüncelerle Mahallemize aday oldum. Komşularımın bana destek vereceğinizi umuyorum. Allah kısmet eder ve mahalle sakinlerimizde teveccüh ederlerse Muhtar olduğumda Mahalle sakinlerinin gözü kulağı olacağım” dedi.

 

Yorulmazer,kendisini diğer adaylardan en farklı kılan özellik olarak; "Genç,Dinamik,Girişken,kolay ulaşılabilir olmasını belirtti." Nevşehirimizin sevilen saygın esnaflarından Uğur Yorulmazer'e seçimlerde başarılar diliyoruz...