"Bir Tuğla da Sen koy” sloganı ile Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı mülk edinmek için kolları sıvadı. Başlatılan kampanyalar ile vatandaşlardan destek çağrılarında bulunan İl Başkanlığı, daha sonra bu çağrıların ardından birçok renkli görüntüyü de beraberinde getirdi.

Velilerinin verdiği harçlıklardan biriktirdiği kumbarasını getiren gençlerden tutunda, ünlü ses sanatçılarının video çekerek destek paylaşımda bulunmalarında bulundu.

Ocağa destek amacıyla yapılan son paylaşım ise Ortaöğretim Biriminden geldi. Ortaöğretim birim gençleri video çekerek, farkındalık yaratmaya çalıştılar. Video da Birim Başkanı okullara verilen seminerler hakkında yorumları aldığı sırada, seminer salonunu yetersiz olduğu cevabını alıyor. Daha sonra okul tatillerinde çalışan bazı gençler ocağa destek vererek mülk edinmeye kampanyasına destek vereceklerini ifade ettiler. Ancak, yardım edecek gücü olmayan bir genç canı sıkkın bir şekilde ocaktan çıkarak para kazanıp kendisinin de bu çorbada bir tuzu olmasını istiyor. Bu duyarlı genç daha sonra para kazanmanın yollarını aramak için kolları sıvıyor.

Farkındalık yaratacak olan bu anlamlı video sosyal paylaşım sitelerinde de izlenme rekorları kırıyor.