Di Monza Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet düğününde Hakkı ve Zehra Uluer çiftleriyle, ailenin mutluluğu gözlerden okunurken, muhteşem sünnet törenine iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Bölgenin önemli isimleri Uluer ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmazken törene, BBP Yönetimiyle, Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Yakup Zağlanmış, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Habil Uluer, İş Adamı Mustafa Batmaz,İş Adamı Halis Uluer, Din Öğretmeni Adnan Ağır, Akgüller Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Zağlanmış ile çok sayıda İş adamları ve davetli katıldı.

O ailenin prensi

Nevşehir'in tanınmış ailelerinden olan Eski BBP Nevşehir İl Başkanı İş Adamı Yavuz Uluer'in torununun bu en özel gününde, Uluer ailenin prensi Yavuz Efe Uluer için sünnet töreni düzenledi. Di Monza Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet töreni misafirlerin kapıda tek tek karşılanması ile başladı.Uluer ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmak istemeyen davetliler salonu hınca hınç doldurdu. Törene başta Nevşehir'den olmak üzere yaklaşık 500’ün üzerinde davetli katıldı.

FİB Ajans Organizasyon tarafından Oldukça özenle hazırlanan sünnet töreninde, davetlilerin yerini almasının ardından ilk olarak Hafız Mahmut Kemikkıran Hocamız tarafından dualar okundu. Okunan duaların ardından  Hakkı ve Zehra Uluer çiftlerinin oğlu Yavuz Efe Uluer'e Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediyesi büyük beğeni topladı.

Müzik eşliğinde yemeklerin yenmesinden sonra, Fenerbahçe Dombıra parçası eşliğinde Yavuz Efe Uluer'in Sünnet Pastası kesildi ve Ardından takı merasimine geçildi.

Yemekli olarak gerçekleşen sünnet törenin de çocuklarda unutulmadı. Minik Yavuz Efe Uluer ve arkadaşları palyaço eşliğinde eğlenme imkanı buldular. 

Turgay Kozan orkestrası tarafından seslendirilen birbirinden güzel parçalarla gönüllerince eğlenen davetliler gece boyunca sahneyi hiç boş bırakmadılar.

Gecenin Finalinde Minik Yavuz Efe'nin Dedesi Yavuz Uluer'in seslendiriği şarkı büyük alkış topladı.

FİB Ajans Organizasyon davetlilerden tam not aldı

Rengarenk Balonlarla süslenmiş konseptte Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında gerçekleştirilen düğün merasimi davetlilerden tam not alırken Günün ismi Yavuz Efe Uluer’in Anne ve babası  Hakkı ve Zehra Uluer çiftlerinin mutluluğu gözlerine yansıdı. Bütün davetliler ile tek tek ilgilenen Uluer Çifti, güler yüzleri ve misafirperver tavırlarıyla konuklarına memnuniyet yaşattı. Her ailenin böylesi mutlu günleri, ağız tadıyla yaşaması gerektiğini vurgulayan  Hakkı ve Zehra Uluer çiftleri, davetlilere teşekkür etti.

Yavuz Efe Uluer’ün düğününde buluşmak üzere

Evlatları Yavuz Efe'nin sünnet törenine katılan davetlilere teşekkür eden baba Hakkı Uluer ve eşi Zehra Uluer’in de mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Davetliler ile tek tek ilgilenen genç çift, sünnet törenin bitimine kadar misafirlerini yalnız bırakmadı. Yavuz Efe'nin bu mutlu ve özel gününde kendilerini yalnız bırakmayan bütün dostlarına teşekkür eden genç çift, Yavuz Efe'nin düğün törenin de buluşma temennisinde bulundu. Yavuz Efe'’nin sünnet töreni çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu. 

FİB Habere Merkezi olarak Biricik kardeşimiz Yavuz Efe Uluer'e ve Uluer ailesine mutluluklar diliyoruz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...


0 384 212 9 444 

GSM: 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

www.fibajans.com

Fotoğraf: Foto Dünya / Yasin Şahin