İlimiz Nevşehir'in en aktif derneklerinden UBAD faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kuruldukları günden bu tarafa yapmış oldukları faaliyetlerle göz dolduran derneğimiz bugünde bir vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

FİB haber merkezine açıklamada bulunan Hülya Belirir'' Bugün günlerden yine mutluluk ve huzur günü.Çünkü bir kardeşimiz daha mutlu olarak evine döndü ve mutlu olarak uyudu.Gönül ister ki bu tür araç gereçlere ihtiyaç olmadan herkes hayatını idame ettirebilsin ama hayatın bu yönleri de bir gerçek.Öyle ise görmezden gelmek yerine elimizi taşın altına koyarak bizler ne yapabiliriz gayreti içindeyiz.Hayatın bizlere nerede ,ne zaman hangi sürprizleri hazırladığını bilmiyoruz.
 
Naçizane biz sadece aracılık ediyoruz sağ elin verdiğini sol elin görmemesi hesabı oluyor(Hediyeyi teslim alan gönderen kişiyi tanımıyor sadece resmi evraklar dolduruluyor ayrı ayrı) ve diğer vatandaşlarımıza da bir fikir olması açısından duyurumuzu yapıyoruz.Taktir sizlerin yanımızda olmak isteyen,fikir ve önerileri olan herkesi bu zorlu ama bir o kadarda güzel yolda yürümeye davet ediyoruz.Tüm hemşerilerimize sağlıklı,mutlu,huzurlu günler diliyorum.Saygılarımızla .''dedi.