Ünlübay’ın Bıyık Merakı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de şu an itibariyle genelde iki yılda bir değişen sağlık il müdürleri sayfasını kapayan il müdürü Dr. Rahim Ünlübay’ı bir bıyık merakı aldı gitti.

Geçtiğimiz gün Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver’e il sağlık müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Devlet Hastanesinin de içerisinde bulunduğu sağlık kampus alanında yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ziyaretine giden İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’ın bıyıklı hali dikkatlerden kaçmadı.

Bıyık Ünlübay’a uğur mu getirir bilinmez ama İl Sağlık Müdürü genç yaşına rağmen yıllardır o koltukta iki yıldan daha fazla kalamayan ağabeylerinin eline su döktü.

Ünlübay, 1978 yılında Konya’da doğdu. İlk, Orta, Lise tahsilini Konya’da yaptı. Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Daha önce İl Ambulans Servis Başhekimliği, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Nevşehir Dr. İ. Ş. Atasagun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2011 yılından beri Nevşehir İl Sağlık Müdürü görevini yürütmekte olan İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Orta düzey İngilizce bilmekte. Evli ve 1 çocuk babası.