Ünlüer’den Davet

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor Bakanlığımızca 2013 yılından itibaren uygulanan ‘’Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun’’ projesi kapsamında İlimize gelecek olan Spor Tırı Pazar günü Nevşehir de.

06 Temmuz Pazar günü İftardan sonra Saat   21:00 – 24:00  arası çeşitli etkinlikler düzenlenecek olan Spor Tırı Beğendik Yanı Avukatlar Lokali Araç  Parkına  kurulacak. Voleybol, Basketbol, Futbol Sahaları, Taekwondo, Dart  ve Diğer Spor Branşlarında düzenlenen etkinliklerle  Nevşehir de Sporcularımıza, Gençlerimize ve Halkımıza eğlenceli bir akşam yaşatacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer,” Okullarında kapanması ile birlikte Yaz Spor Okulları çalışmalarımızda başlamıştır, Gençlik Merkezimizde Sosyal Faaliyetlerimiz, Gezilerimiz, Kurslarımız devam etmektedir. Aynı zamanda Bakanlığımızın  Projeleri de İlimizde ve diğer İllerde tüm hızıyla devam etmektedir. Bu tür faaliyetlerin çocuklarımızın kişisel, sosyal ve fiziki gelişimlerine katkısı çok büyük olmakla birlikte yaz tatili döneminde olduğumuz bu aylarda da çocuklarımızın boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmeleri için çok güzel bir fırsattır. Spora hiç başlamamış, kompleksimize gelmemiş olan gençlerimiz varsa  Spor Tırına gelerek eğlenceli dakikalarımıza ortak olsun. Tüm Nevşehir Halkını ve Gençlerimizi  06 Temmuz Pazar günü İftar Sonrası Saat 21:00 -24:00 da Spor Tırımıza bekliyoruz dedi.