NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Uğur, “Kimse unutmamalı; Herkes bir Engelli Adayı” vurgusu yaptı.

Geçtiğimiz günlerde engelliler haftası dolayısıyla kendilerini Sendika hizmet binasında ziyaret eden Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğine iadeyi ziyaret için geldiklerini söyleyen Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, engellilerin topluma kazandırılması konusunda ülkemizde güzel gelişmelerin de yaşandığını ve engellilerin haklarında her geçen yıl yeni mesafeler alındığını söyledi.

Uğur, “İlimizin gözbebeği derneklerinden biri olan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğimizin engellilerimizin topluma adapte edilmesi konundaki çabalarını yakından takip ediyor ve biliyoruz. Hemen hemen her konuda emirlerinde olduğumuzu belirtmek için bu iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Unutulmamalı ki; her insan bir engelli adayı. Bütün insanlarımızın onlarında yanında ve onların sorunlarına duyarlı olmamız gerekiyor” açıklamalarında bulundu.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ile 10 yıllık sürede birlikte çalışma fırsatı elde ettiğini ve kendisinden önemli tecrübeler kazandığını belirten Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ise; “İyi günümüzde, kötü günümüzde hep birlikte olduk. Kendileriyle bir gönül bağımız var ve derneğimize yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.