Nevşehir  Belediye Başkanı Hasan Ünver, Anadolu Ajansının kuruluşunun 97. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
 
Ünver mesajında, 6 Nisan 1920’de Atatürk tarafından  kurulan ve Anadolu’daki Milli mücadelenin haklılığını dünya kamuoyuna duyurmayı bir görev olarak üstlenen Anadolu Ajansının,  izlediği tarafsız,hızlı ve etkin habercilik anlayışı içerisinde olduğunu ifade etti.
 
Anadolu Ajansının Türkiye genelinde olduğu gibi yurtdışı temsilcilikleri aracılıyla büyük bir haber ağı oluşturduğuna mesajında dile getiren Belediye Başkanı Ünver mesajında daha sonra şu görüşlere yer verdi : “ Anadolu Ajansı, basın hayatında izlediği yayın çizgisi ve kalitesiyle onurlu bir duruş içerisinde çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Toplumumuzun gören gözü, sesi ve kulağı olarak geçmişte olduğu gibi bugünde gerek yurt içerisinde ve gerekse de yurtdışındaki etkin haber ağı ile basınımızın en önemli bilgi kaynağı olmayı sürdürmektedir. Kuruluşundan bugüne kadar sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir anlayış içerisinde hizmetlerini devam ettiren Anadolu Ajansı’nın 97. kuruluş yıldönümünü kutluyor, Anadolu Ajansının her kademesinde görev alan çalışanlarını tebrik ediyorum. Anadolu Ajansının bundan sonraki çalışmalarında da başarılar temenni ediyorum.” Dedi.