Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak hizmetlerin halka ulaştırılması noktasında hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadıklarını dile getirerek “Bizim tüm hırsımız ve hevesimiz Nevşehir’e hizmet yönünde “dedi.
Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına  geçtiğimiz günlerde yeniden seçilen Yaşar Göncü, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Göncü’nün 394 sayılı kanunda uygulamaya konulan Hafta Tatili Ruhsat harç bedelinin  oldukça yüksek rakamda olmasının, esnafları sıkıntıya soktuğunu dile getirerek, bu konuda  Ünver’den destek istedi.
Belediye Başkanı Hasan Ünver’de söz konusu sıkıntının kendisine Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün de bir süre önce ilettiğini belirterek “Bu konudaki şikayetleri ilgili bakanlığa ilettik.Şu anda bakanlık yöneticileri tarafından bir düzenleme yapılıyor.Bu yöndeki sıkıntının önümüzdeki günlerde konunun Bakanlar Kurulu gündemine getirilerek çözümünün sağlanacağına inanıyorum. “dedi.
Belediye Başkanı Ünver, belediye hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde ulaştırılması yönünde bugüne kadar ciddi çalışmaların ortaya konulduğunu dile getirerek, hizmetlerin getirilmesi yönünde hiçbir siyasi parti ayrımcılığı yapılmadığını belirtti. Ünver “ Bizim tüm hırsımız ve hevesimiz Nevşehir’e hizmet yönünde, ben bu şehri seviyorum,  bu şehrin aşığıyım.Makamıma gelen kişinin hangi partiden olduğu ve bana oy verip vermediği asla önemli olmamıştır.Tüm herkese eşit oranda hizmet sunmayı temel bir prensip olarak edindik.Bundan sonraki süreçte de bu prensip doğrultusunda hizmet üretimimiz devam edecek.”dedi.