NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER :“BAYRAMLAR, ORTAK SEVGİ VE DOSTLUK GÜNLERİMİZ”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların  karşılıklı  sevgi, saygı  ve dostlukların arttığı, toplumun  sevinç ve mutluluk günleri olarak vazgeçilmez önem taşıdığını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında başta Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere tüm inananların Ramazan  Bayramını en içten dilekleri ile tebrik ettiğini dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği müstesna günler olarak da  değerlendirilen bayramların, birer sevgi günü olarak toplumda var olan dayanışma ruhunu daha etkin hale getirdiğini belirtti. 

Ünver mesajında şunları kaydetti;  “ İnsanlarımızın birbirleriyle kaynaştığı ve  kardeşlik içerisinde kucaklaştıkları huzur ve bereket günlerinden birisini daha tüm kalbimizle idrak etmenin  engin sevinç ve bahtiyarlığını yaşamaktayız. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve  kuvvetlendiği gönül günleri olarak da ele alabileceğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı’nı tüm gönül coşkusu içerisinde Nevşehirli vatandaşlarımızın idrak etmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik ilişkisini perçinleştiren ve bu duyguyu adeta büyük bir sel haline getiren bu sevgi günlerimizin kalıcılığının sağlanması en büyük temennimdir. Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın tüm içtenlikleri ile yaşamalarını arzu ediyor, Ramazan Bayramının başta Nevşehirli hemşehrilerime ve tüm dünyadaki inananlara sağlık, mutluluk, barış  ve başarı getirmesini temenni ediyorum.”