Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, aralarında çok sayıda Nevşehir Belediyesi hizmetlerinin de yer aldığı toplu hizmet açılış törenine katılmak üzere 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Nevşehir’e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ı hemşehrilerinin büyük bir coşku içerisinde karşılayacağına inandığını belirtti.
 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir’de aralarında çok sayıda Nevşehir Belediyesi hizmetinin de yer aldığı birimlerin toplu açılış törenine katılmak üzere 28 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 14.00’ de Türk Telekom binası önünde vatandaşlarımızla bir araya geleceğini belirtti.
 
Ünver açıklamasında şunları söyledi; “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 14.00 de saygıdeğer halkımıza hitap edecektir. Halkımızın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini ve hasretini biliyorum. Saygıdeğer tüm halkımızı 28 Mayıs Perşembe günü Türk Telekom binası önündeki açılış törenimize bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, çok sayıda Nevşehir Belediye hizmetinin de bulunduğu birimlerin açılışını yapacaklar. Tüm hemşehrilerimizi tören alanında Nevşehir Belediyesi tarafından dağıtacağımız Al Bayraklarımız ile Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya ve açılışımıza davet ediyorum.” dedi.