Belediye Başkanı Ünver, Erdoğan için pazarcı esnafından destek istedi

10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı yöneticileri ile birlikte Modern Pazar Yeri ile Organik Ürünler ve Köylü Pazarı’nı ziyaret ederek, pazar esnafları ile vatandaşlardan Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Modern Pazaryeri ve Organik Ürünler ve Köylü Pazarını AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve diğer parti yöneticileri ile birlikte ziyaret etti.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen’in de hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, pazarcı esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Ünver, pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da kısa süreli sohbetler yaparak,  Türkiye’nin geleceğini de yakından ilgilendiren 10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  için destek çağrısında bulundu.