NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER;

“HİÇ BİR ZAMAN PARTİ TAASSUBU İLE HAREKET ETMEDİM”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, görev yaptığı süre içinde, hiçbir şekilde parti taassubu ile hareket etmediğini belirterek “Hizmetlerimizi yerine getirirken hiçbir zaman parti taassubu içinde olmadım, herkese eşit  mesafede hizmet etmeyi,  temel bir şiar edindim.” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimi için, Başbakan recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmesinden dolayı, vatandaşların  yanı sıra, çeşitli sivil toplum örgütlerinin yöneticilerinin hayırlı olsun tebriklerini kabul etmeyi  sürdürüyor.

Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak, Göre Belediye Başkanı  Mustafa Topçu ve Tatlarin Belediye Başkanı Hilmi Biltekin’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sevdalısı olduğu Nevşehir’e hizmet ederken hiçbir şekilde parti taassubu içinde hizmet götürmediğini belirterek “Biz her vatandaşımıza eşit şekilde hizmet etmeyi şiar edindik. Hiç bir şekilde vatandaşlarımızı ötekileştirmeden hizmetlerimizi ortaya koyduk. Görev yaptığım süreçte de hiçbir konuyu halının altına süpürmedim, tam tersi halının altına süpürülen sorunların çözümüne yönelik projeler  ürettik. Daha yaşanılabilen bir Nevşehir’i, halkımızın bizlere verdiği yetkiye dayanarak gerçekleştirdiğimiz projelerle hayata geçirmeye büyük bir önem verdik ,bundan sonra da vermeye devam etme kararlılığı içerisindeyiz “ dedi.