NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER;

“İLK GÜNKÜ HEYECANIMI HİÇ BİR ZAMAN YİTİRMEDİM”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 3. Dönem belediye başkanı seçilmesine karşın hiçbir şekilde dönem hesabı içerisinde olmadığını belirterek “Biz dönem saymıyoruz, birinci dönem, ne ikinci dönem ne de üçüncü dönem diye saymıyoruz. Dönem sayısına da bakmıyoıruz,.ilk gün seçildiğimiz heyecan ne ise bugün aynı heyecanı taşıyoruz, zaten biz o heyecanı taşımamış olsak biz bu işi yapmayız “ dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, bugüne kadar aldıkları sorumluluğun gereğini yerine getirme çabası içerisinde olduklarını ve bundan sonraki dönemde de aynı kararlılık içerisinde olacaklarını belirtti. Ünver “Nevşehir’de  iki kişiden bir tanesinden fazlası inandı bize sandıkta.  Bizlerde , bize inanan insanlarımızı , halkımızı  mahcup etmedik Allah’ın izniyle bundan sonra da mahcup etmeyeceğiz. Milletvekillerimizle, Valimizle ilin diğer yöneticileri ile birlikte koşturuyoruz”dedi.

 

Nevşehir Devlet Hastanesi çevresinde devam eden düzenleme çalışmalarına ilişkin olarak da bilgiler veren Ünver, “ Sabahın erken saatlerinden itibaren  işimizin başındayız. Hastane çevresinde bir Şifa Caddesi, Şifa Meydanı, güzel bir Saat Kulesi, hemen yanında Darüşşifa Cami ve altında misafirhanesi  ve lokantası ile çok güzel bir hizmet alanı olacak bu alanı .Bu çalışmalarla birlikte bölgedeki otopark alanı ile trafik sorunu da tamamen çözüme kavuşacak. Biz onun için hizmetlerimize bakıyoruz. Olumsuz şeyler elbette söylenecek çünkü biz siyaset yapıyoruz. Ama ‘3. Dönem seçildi, bundan sonra yatar artık’ düşüncesi,  Hasan Ünver’in yaratılışında yok. Biz üzerimize aldığımız sorumluluğu hakkıyla yerine getirmek için  her zaman sonuna kadar çalıştık , bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz dönem saymıyoruz, birinci dönem, ne ikinci dönem ne de üçüncü dönem diye saymıyoruz. Dönem sayısına da bakmıyoruz. İlk gün seçildiğimiz heyecan ne ise bugün aynı heyecanı taşıyoruz, zaten biz o heyecanı taşımamış olsak biz bu işi yapmayız. Hemşehrilerimiz gönüllerini rahat tutsun hizmet kervanı yürümeye devam edecek hizmetler Nevşehir’e akmaya devam edecek,.bizde gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz Allah’ınh izni ile”diye konuştu.

ÇALIŞANLARIMLA AYNI ORTAMI PAYLAŞMAYI SEVİYORUM

Bugüne kadar yapılan tüm yatırımları önemsediklerine işaret eden Ünver “ Yaptığımız tüm hizmetleri çok önemsiyorum. Daha önceden yaptığımız yatırımlarda da şantiyelerin başında  oldum, ben işçilerimle beraber mühendislerimle çalışanlarımla aynı ortamı paylaşmayı seviyorum. Eksikliklerimiz varsa anında gideriyoruz, yasal anlamda bir sorun varsa anında çözüme kavuşturuyoruz. Burada hizmet üretiyoruz. Hemşehrilerimle de kucaklaşma imkanım oluyor, onların fikirlerini alıyorum, benim çalışma sistemim bu  “dedi

SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK

Bundan sonraki süreçte de değişik ve farklı yatırım sürprizlerinin olacağına vurgu yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ; “Değişik sürprizler çok daha farklı sürprizlerimiz var. Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı seçim sürecinde paylaşmadık. Devlet Hastanesi çevresindeki bölge için öce 700 bin TL’lik bir tadilat ile başladık, Proje geliştikçe bu rakam  3 milyon TL oldu. İnşallah Sulusaray yol bağlantısı ile birlikte, bu bölgede yapacağımız harcamaların bedeli  7-8 Milyon TL olacak””dedi.

KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR TRAFİK YÜKÜNÜN HAFİFLEMESİ İLE BAŞLAYACAK

Belediye Başkanı Ünver, Valilik önü ve Hasan Emmi Türbesi önündeki köprülü kavşak çalışmalarının da bölgedeki trafik yükünün hafiflemeyebaşlamasıyla birlikte başlatılacağı müjdesini vererek şöyle konuştu; “ Valilik önündeki  ve Hasan Emmi Türbesi önündeki Köprülü Kavşak yapımı için Güney Çevre yolunun tamamlanmasını bekliyoruz. Yaz ayı ticaretin hareketli olduğu ve yurt dışındaki hemşehrilerimizin Nevşehir’e yoğun olarak geldiği bir dönem. Diğer yanda Ramazan ayı da başlıyor. Trafiğin azaldığı süreçte başlayacağız. Projeler hazırlandı , statikleri devam ediyor. Ciddi bir trafik ölçümlemesi de yaptıktan sonra çalışmalara başlayacağız.”