Ünver, Zihin Bulandıranları, Dedikodu Üretenleri Kendi Allah’ı İle Baş başa Bırakıyorum

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri odasının ertelenen hizmet binası açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, son günlerde tavan yapan dedikodulara karşın son derece açık konuştu. Ünver değim yerinde ise lafı gediğine koydu.

Ak Parti Nevşehir Milletvekillerinin yanı sıra Nevşehir Valisi, Birlik Başkanı, Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı, Oda Başkanları, Ticaret Odası Meclis Başkanı ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında söz alan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir belediye başkan adaylığı konusunda yapılan laf, söz ve dedikoduları yapanları Allah’a sevk ettiğini belirtirken “Mahkeme Kadıya Mülk Değil. Hepimiz bir gün bu koltuklardan gideceğiz. Ama bu eserler baki kalacak” dedi.

Ünver, “Kıymetli dostlar makamlar kimseye mülk değil. Bir zaman sonra makam sahipleri bulundukları yerden gider. Hiç kimse seçildiği yeri babasının mülkü gibi görmemek zorundadır. Oturduğumuz koltukta, kullandığımız masa da, bize tahsis edilen oda da bu şerefli milletin şerefli bir emaneti. Bunu en iyi şekilde taşıyabilmek için mücadelenizi verir ve zamanı gelince de gidersiniz. Ben bu şehrin 23. belediye başkanıyım. İhtilal döneminde Sayın Valiler görev yapmış onları saymıyorum. Şimdi bakın o seçim dönemlerinde ortaya çıkan atışmalar, itişmeler. laflar, dedikodular bu arkadaşlarımızın 19’u ile toprağa gitti. Ondan geriye kalan ne var. Ne yaptılarsa o. İnsanlar geriye dönüp falanca zamanın da yapılmıştı bu eser Allah razı olsun derlerse ne ala. İşte biz buna talibiz. Bir gün bizim içinde eski belediye başkanı, bir gün de Allah Rahmet Eylesin diyecekler. İşte o parantezin içerisine kaç tane eser sıkıştırabildikse ne mutlu bize. Biz bu binaları yaptırıyoruz diye belediyemiz batmadı, bitmedi. Belediyemiz çok güçlü bir belediye. Zihin bulandıranlar, dedikodu üretenler herkes bir gün kendi Allah’ı ile baş başa kaldığında hesap verecekler. Onları bugünden vicdan muhasebesine davet ediyorum. Bir an önce kendi vicdanları ile baş başa kalıp Allah’tan af dilesinler” ded