Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, görevinden istifa etmeden önce Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne gelişte Belediye personeli  tarafından karşılandı. Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ekipleri burada Ünver için mini bir konser verdi.
 Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi VİP salonunda önce  AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelen Ünver, yapılan hizmetler için meclis üyelerine veda etti .
Ünver, daha sonra Nevşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde görev yapan amir ,şef ,memur ve işçilerle bir araya geldi. 
14 yıl 26 gün süre ile devam eden Belediye Başkanlığı döneminde eli öpülesi Nevşehir halkının hizmetkarlığını üstlendiklerini ve bunu yerine getirmek için de büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, milyarlarca liralık yatırım ile şehrin modern  ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesine gayret ettiklerini söyledi.
Nevşehir Belediyesi olarak ortaya koydukları her yatırımda belediye çalışanlarının büyük emekleri ve terlerinin bulunduğunu vurgulayan Ünver ‘ Allah’a şükürler olsun ki bu şehrin her sokağında,her mahallesinde hizmetlerimiz var, alın terimiz var.Sizlerin sayesinde başı dik bir belediye başkanlığı yaptık, 7/24 saat halkımızın hizmetkarlığı için çaba harcadık. Gerektiğinde siz değerli kardeşlerim evlerini, ailelerini ve çocuklarınızı bırakıp, hizmet alanlarına koştunuz.  Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz ,bugün burada sizinle bir kopuş için değil, bundan sonraki süreçte de  Allah izin verirse yine sizlerle birlikte farklı noktalarda yine halkımızın hizmetkarlığı için gayret göstereceğiz . Yaptığımız yatırımlarla şehrimizin gelişmesi adına çaba harcadık. Hepinizden Allah razı olsun. İğnenin ucu kadar eğer sizlerin üzerinde hakkım var ise helal olsun, sizlerde bana haklarınızı helal ediniz. “ dedi.