Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yarın başlayacak mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,rahmet sağanağı ile tüm inanan insanları kuşatan Ramazan ayının, tüm değerleri ile birlikte yaşanması ve yaşatılmasının gerektiğini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yarın başlayacak mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yayınladığı mesajında, rahmet, bereket , feyz ve bağışlanma ayı olarak da bilinen ve inananlara nefis muhasebesi imkanı da tanıyan rahmetin ve bereketin filizlendiği ve kök saldığı Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhu içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulundu.
Ünver mesajında özetle şunları vurguladı; “ Ramazan ayı, sahip olduğu manevi ahenk, rahmet ,feyz ve bereketi ile tüm Müslümanları daha da güçlü kılıyor. Bu yüzden mübarek Ramazan ayı sahip olduğu tüm değerleri ile birlikte yaşanması ve yaşatılması gerektiğine inanıyorum. Karşılıklı yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığı, nefis muhasebesinin daha yalın ve öz bir şekilde yapıldığı bu mübarek günler, kişiler arasındaki dostluk ve sevgi bağlarını da daha güçlü hale getirmektedir. 11 ayın sultanı Ramazan ayının tüm inananlara hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımıza bu vesile ile saygı, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.”