Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İstanbul’da hayatını kaybeden Nevşehirli  işadamı Ali Acerer’in  Nevşehir için yaptığı hizmetlerle her zaman gönüllerinde anılacağını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İstanbul’da hayatını kaybeden Ali Acerer için  taziye mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Hasan Ünver yayımladığı taziye mesajında ,işadamı Ali Acerer’in Nevşehir’e Üniversite kurulmasının yanı sıra  eğitim başta olmak üzere çeşitli sosyal hizmetlerin gerçekleşmesinde  emeğini ve katkılarını esirgemeyen işadamı Ali Acerer’in, yaptığı çalışmalarla gönüllerinde her zaman hatırlanacağını  dile getirdi. Ünver mesajında şunları kaydetti :

“İstanbul’da yaşamasına rağmen doğup büyüdüğü bu toprakları asla unutmayan ve bunun da  gereğini fazlasıyla yerine getirdiğine inandığım  Ali Acerer ağabeyimizin vefatını büyük bir üzüntü içerisinde öğrendim. Hayır hizmetlerinde  koşan ve bu alanda büyük bir yarış içerisinde olan muhterem bir insandı.

Ali Acerer ağabeyimiz  gönüllerimizde  yaşayacaktır. Cenab- Allah’dan Ali Acerer ağabeyimize rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.”