ÜNVER,SANAYİCİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, sanayicilerle bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Özel Organize Sanayi bölgesindeki işletmelerin Doğal Gaz’dan yararlanması  ve işçi servisleri konusunda sanayicilerin isteklerini dinleyen Ünver, yaşanılan iki farklı sorunun en kısa süre içerisinde çözüme ulaştırılacağını söyledi.

AK Parti Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesine gelen Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölge Başkanı  İlhan Kahraman ile sanayiciler tarafından karşılandı.

Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesi Başkanı  İlhan Kahraman tarafından verilen kahvaltıda konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Nevşehir Belediyesi olarak 2004-2014 yılları arasında gerçekleştirilen temel alt ve üst yapı yatırımlarına ilişkin olarak bilgiler aktardı.

Her şeyleri ile Nevşehir’in ilerlemesi ve gelişmesi adına yoğun gayretler içerisinde olduklarını ifade eden Ünver, 10 yıllık süreçte sadece şehir merkezinde yapılan yatırımların 1 milyar 500 milyon TL’ye ulaştığını ,önümüzdeki birkaç yıllık süreçte de planladıkları yatırımlar için de 1.2 Milyar TL’lik bir harcamanın öngörüldüğünü vurguladı.

Dini İlimler Eğitim Kampüs alanının yapımı ile Nevşehir Belediyesi Hizmet binası,Ticaret Kompleksi ve Şehir meydanı projelerinin aralıksız sürdüğünü aktaran Ünver, önümüzdeki dönemde de yaşlılara yönelik olarak gündüz ve akşam yararlanıma açık halde bulunacak Yaşlılar Konağı’nın yapımının öngörüldüğünü belirtti.Şehir içi trafik akışının daha düzenli hale gelmesine ciddi katkılar sağlayacak Hasan Emmi ve Vilayet Alt Geçitlerinin de bu süreçte önemli yatırımlar arasında ele aldıklarını kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha yaşanılır bir Nevşehir modelinin sistematik olarak ortaya çıkartılmasına yönelik yatırım hareketliliğinin geçmişte ve bugün olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de artarak devam etmesi mücadelesi içerisinde olduklarını ifade etti.

Kahvaltıda söz alan Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesi Başkanı  İlhan Kahraman’ da işletme maliyetlerinde düşüşler sağlayacak Doğal Gaz’dan işletmelerin yararlanması amacıyla alt yapı ağını 200 bin TL harcama yaparak hazır hazır hale getirdiklerini belirterek, Doğal Gaz’ın kısa süre içerisinde Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesi’ne getirilmesini istediklerini belirtti. Söz alan bir sanayici de işçi servisleri konusunda işadamlarının sorun yaşadığını dile getirerek, çözüm getirilmesi beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Bu istekleri değerlendiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bu yıl ortalarından itibaren Doğal gaz’ın Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesi’ne getirileceği müjdesini verdi. Ünver, ayrıca sanayicilerin düzenli bir şekilde oluşturulacak işçi servislerinden yararlanılmasına yönelik sorunun da karşılıklı görüşmeler yoluyla en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacağını bildirdi.

Kahvaltının ardından AK Parti Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesine gelen Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, Nevşehir Özel OSB’deki sanayicilerin işletmelerini gezerek çalışan işçilerle kısa süreli sohbetler yaptı.