Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Operasyon unda şehit olan Nevşehirli  Uzman Çavuş Şahin Kaya için bir taziye mesajı yayımladı.
Ünver Mesajında ,  Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, ülkemizin sınır güvenliğini etkin bir şekilde sağlamak amacıyla Afrin’de PKK/KCK-PYD/YPG-İŞİD’li teröristlere yönelik olarak sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatının 16. gününde  Nevşehirli  Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın şehadet mertebesine yükseldiğini belirtti.
Ünver, mesajında şunları kaydetti:  “ Aziz Milletimizin huzur ve bekası için sürdürülen Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan tüm askerlerimize Allah rahmet eylesin. Türk Milletinin birlik ve beraberliğine kast eden bu şer odakları,bu milletin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kahraman Mehmetçiklerinden hak ettiği karşılığı mutlaka alacaktır. Bu uğurda şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize ve Afrin’de dün şehit olan Gülşehirli Uzman Çavuş kardeşimiz Şahin Kaya’ya Allah’dan rahmet , yakınlarına,ailesine ve tüm Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum.”