Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, TRT ‘nin organizatörlüğünde Nevşehir’de gerçekleştirilen TRT 39. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılmak üzere Nevşehir’de bulunan TRT Genel Müdürü Şenol Göka ile yemekte bir araya geldi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in  Nevşehir Konağı’nda TRT Genel Müdürü Şenol Göka başta olmak üzere bu yıl Nevşehir’de gerçekleştirilen TRT 39. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde görev alan TRT personellerinin  onuruna verdiği  yemeye, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay,Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici ve Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir  katıldı.
Yemekte konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 1979 yılından beri aralıksız olarak Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin ,dünya çocukları ile Türk çocuklarının daha yakın dostluk ilişkilerini geliştirmeleri konusunda büyük bir önem taşıdığına inandığını belirtti ve TRT’ye  teşekkür etti.  Ünver, bu yıl ki 23 Nisan Çocuk Şenliğinin dünya çocuklarının ve tüm dünyanın kucaklaştığı Kapadokya gibi dünyanın en önemli coğrafyalarından biri olan Kapadokya bölgesinin ana merkezi konumundaki Nevşehir’de yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, bu organizasyonda görev alan tüm çalışanlara TRT Genel Müdürü Şenol Gökanezninde teşekkürlerini iletti.
Belediye Başkanı Ünver, daha sonra TRT Genel Müdürü Şenol Göka’ya günün anısına Avanos toprağından yapılmış ve içerisinde Nazar Ağacı motifinin yer aldığı çini tabak takdim etti.