ÜNVER’DEN  REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşlarımızın manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Üç Ayların da  habercisi olan Regaip Kandilini tebrik etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Regaip Kandili nedeniyle bir tebrik  mesajı yayınladı.

 

Manevi anlamda kazançların en yüksek düzeye ulaştığı aylara girişin habercisi olarak da değerlendirilen Regaib Kandili’nin,  inananlar için Cenab-ı Allah’dan af ve mağfiret dilemek için önemli bir fırsat olacağını vurgulayan Ünver, mesajında böylesine önemli günün iyi bir şekilde değerlendirilmesi çağrısında bulundu.

 

Regaip gecesinin içinde bulunduğu Recep ayının, halk dilinde "üç aylar" olarak da isimlendirilen  rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan manevi iklimin başlangıcı olduğunu vurgulayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, birlik ve beraberlik içerisinde bir kandili daha kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Ünver, tüm vatandaşlarımızın Mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ettiğini belirterek,Üç ayların başlangıcı olan böylesine önemli bir Kandilin manevi anlamda çok iyi ele alınarak değerlendirilmesinin önemli olduğunu kaydetti.