ÜNVER’E SANAYİ ESNAFINDAN BÜYÜK MORAL

Nevşehir Lale Sanayi Sitesi’nde seçim gezilerini devam ettiren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, geziler sırasında sanayi esnafının sıcak yakınlığını görüyor. Ziyaret ettiği her esnaf ile kısa sohbetler yapan Ünver’e esnaflar büyük moral kazandırıyor.

Nevşehir Lale Sanayi Sitesi’nde seçim gezisini AK Parti Nevşehir Milletvekili  Ahmet Erdal Feralan ve AK Parti İl, İlçe ve Gençlik Kolları yönetim kurulu başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, belediye meclisi  üyesi adayları ve çok sayıda partili bir grup tarafından sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver’e  Lale Sanayi esnafları büyük ilgi gösteriyorlar.

Esnaf gezisine geçtiğimiz Cumartesi günü Galericiler Sitesi’nden başlayan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, dün başladığı Lale Sanayi sitesi esnaf ziyaretini bugün de devam ettirdi.

Beraberinde kalabalık bir heyet tarafından esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulunan Ünver, bu arada esnafların da sorunları ile de yakından ilgileniyor.

Öte yandan ziyaret sırasında bir açıklama yapan Nevşehir Marangozlar ,Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz’da ,Belediye Başkanı Ünver’in sanayi esnafının daha rahat ortamda çalışma yapması için gerekli alt ve üst yapı hizmetlerini yerine getirdiğini belirterek, seçimler sürecince de kendisine olan desteğini sürdürme kararlılığı içerisinde olduklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen  ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu söyleyen  Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, insana odaklı hizmeti ana ilke olarak kabul eden bir düşünce içerisinde çaba harcadıklarını belirterek, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve destekten dolayı, Lale ve Yeni Sanayi Sitesi esnaflarına teşekkür etti.