KARASÖRCÜLERDEN ÜNVER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir Karasörcüler Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Nevşehir Karasörcüler Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, Nevşehir’in genel anlamdaki hüviyetini yatırımlarla değişim sürecinin yaşanmasında ciddi katkılar sağlayan Ünver’e, bundan sonraki dönemde de başarılar dileğinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de aynı çalışma azim ve kararlılığı içerisinde yatırımların süreceğini belirterek “Sizlerle hep el ele omuz omuza hizmet seferberliğini sürdüreceğiz inşallah. “ diye konuştu.

BEŞİR DERNEĞİ YÖNETİCİLERİNDEN ÜNVER’E ZİYARET

Semerkand Vakfı Nevşehir Başkanı Ahmet Feralan başkanlığındaki Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği yetkilileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek,  Ünver’i  26-28 Nisan tarihleri arasında Gülbahçe Parkı önündeki kan bağış kampanyasına davet ettiler.

Beşir Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Serhat Yolalaner ve yöneticilerin de hazır bulunduğuı ziyarette, Beşir Derneği’ nın Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi ile işbirliği halinde  26 Nisan Cumartesi günü saat 10.00’ da Gülbahçe önünde gerçekleştirilecek  ‘Bir Damla, Bir Umut Kan Bağışı’ Kampanyasına ilişkin bilgiler sunuldu.

Ünver, örnek bir kampanyaya katılımın kendisini de sevindireceğini belirterek, dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Beşir Derneği’nin ülke genelinde gerçekleştireceği kampanyasının Nevşehir kampanyası  28 Nisan 2014 tarihinde sona erecek.


ÜNVER’İN MİNİK KONUKLARI

Vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının 3. Kez Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi nedeniyle tebriklerini kabul eden Hasan Ünver’in bu kez konukları Özel Kardelen Koleji İlkokulu  4-B sınıfı öğrencileri oldu.

3 Nisan 2014 tarihinden itibaren vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin yeniden belediye başkanlığına seçilmesi nedeniyle tebrikleri kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in konukları bu kez minikler oldu.

Özel Kardelen Koleji 4-B sınıf öğrencileri,sınıf öğretmenleri Nurten Varır başkanlığında Sosyal Bilgiler Dersi’nde işleyecekleri Yerel Yönetim Dersi için Nevşehir Belediyesi’ne geldiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i de ziyaret eden özel Kardelen Koleji İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri, kendilerini kabul ettiği için Ünver’e teşekkür ettiler.

Ünver’de yarının büyüğü olarak bu şehrin yönetiminde de söz sahibi olacak minik yavruları makamında görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak çocukların daha iyi şartlarda geleceğe hazırlanmaları için yoğun bir çaba harcadıklarını,bundan sonra da aynı düzeyde çalışmaların süreceğini belirtti. 

 MİNİK KARDELENLER, YEREL YÖNETİM DERSİNİ BELEDİYEDE İŞLEDİLER

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgisi dersinde yer alan “Yerel Yönetimler” konusunu Nevşehir Belediyesi’nde işlediler.

Sınıf öğretmenleri Nurten Varır başkanlığında önce Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek,belediye başkanlığı seçiminden duydukları mutluluğu dile getiren minik öğrenciler daha  sonra Nevşehir Belediye Meclisi toplantı salonunda, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya tarafından misafir edildiler.

Yerel yönetim konusunu işleyen Kaya, Nevşehir Belediyesi’nin görev ve sorumluluklarına ilişkin olarak minik öğrencilere bilgiler aktardı. Kaya, öğrencilerin Nevşehir Belediyesi’nin çalışmalarına yönelik çeşitli sorularını da cevaplandırdı.