Nevşehir Atatürk Ortaokulu’nda incelemelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eğitilebilir düzeydeki Özel insanların eğitiminin sağlandığı Özel Eğitim Sınıfını ziyaretinde duygulu anlar yaşadı.
Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat Özmen ve okul idareci ve öğretmenleri tarafından okul kapısında karşılanan Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra aynı okulun eğitilebilir düzeydeki  Özel İnsanların eğitim gördüğü Özel Eğitim Sınıfını ziyaret etti.
Sınıfın en başarılı öğrencilerinden Fırat Pişkin,’in Belediye Başkanı Hasan Ünver’e yönelik  ortaya koyduğu sevgi gösterisi duygulu anlar yaşattı. Sınıf öğrencileri ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Ünver, 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi sonunda sınıfta en başarılı 3 öğrenciye bilgisayar hediye edeceğini söyledi. Müjdeli habere sevinen öğrenciler ,Ünver’in etrafında adeta  sevgi seli oluşturdular.

SEVGİ DOLU MEKTUPLARI ÜNVER’ E VERDİLER
BahtişenTaşçeker ve Meliha Solmaz ‘ın eğittiği  12 öğrenci , ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ünver’e hitaben duydukları sevginin yanı sıra  beklentilerini dile getirdikleri mektupları Ünver’e takdim ettiler.

ÖZEL İNSANLAR SEVGİ TİMSALİ
Ziyaretten oldukça duygulanan Belediye Başkanı Hasan Ünver ‘ Bunlar dünyanın en vefalı,en sıcakkanlı birer sevgi timsalleri. Onların kalplerinde zerre kadar kötülüğe yer yok, onlar sevgiyi yüreklerinde en temel nokta haline getirmişler. Ben tüm Özel İnsanları çok ama çok seviyorum. Zaten Fırat Pişkin’e söz verdim,  kendisini evinde ziyaret edip, yaptığı yumurtayı birlikte yiyeceğiz. Sevgi timsali sevgili kardeşlerimin şahsıma yönelik  yazdıkları mektubu tek tek okuyup, hepsine de ayrı ayrı cevap vereceğim. Şimdiden çok çalışıp sınıflarınızı başarı ile geçmelerini istiyorum. En başarılı üç öğrenciye de eğitim yılı sonunda bilgisayar hediye edeceğim.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver daha sonra Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat Özmen’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Ünver’i okul çıkışında sınıflarının penceresine çıkarak  ‘  Seni Çok seviyorum Başkanım’ sözleri ile  uğurladılar.