Müracaatların daha ilk iki gününde 700’e yakın müracaatın alınmış olmasının büyük mutluluk verici bir gelişme olduğuna değinen Başkan Ünver, bu müracaatlar esnasında % 85 oranında kadınların söz konusu konutların tapusu için müracaatta bulunmuş olmasının kendileri için ayrı bir öneme sahip bulunduğunu söyledi.

 

Nevşehir’de hanımlara yönelik uygulanacak olan pozitif ayrımcılık projesinin tuttuğu anlamına gelebilecek bu gelişmenin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 22 Mart 2013 tarihinde sona erecek olan müracaatların da beklenen düzeyde olmasını umduklarını dile getirdi.

 

Nevşehir Belediyesi’nin Nevşehir’deki konut açığının giderilmesine yönelik uygulamaya koyduğu 3 bin konut projesi için ön başvurular alınmaya devam ediliyor.

 

Aksaray yolu üzerindeki 125 bin metrekarelik alanda Nevşehir’deki şehircilik alanında büyük bir farklılaşmayı da beraberinde getirmesi hedeflenen 3 bin konutluk sosyal donatıları ile oluşturulacak yeni yerleşim merkezleri için ön talep toplama çalışmalarının yapıldığı Kentsel Dönüşüm Ofisine vatandaşlar adeta akın etti.
Haber:Ali Çamur