Eski Emekli Sincan Belediye Başkan Yardımcısı ve aslen Nevşehirli olan Abdürrahim Çöloğlu,FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çöloğlu,Ben Aslen Nevşehir in gülşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt köyü nüfusuna kayıtlı olup uzun yıllar Nevşehir de kaldım.İlk orta ve lise tahsilimide Nevşehir de tamamladım.1983 yılıyla başlayan Üniversite yılları ile banada gurbet yolu başlamış oldu. Fakat memelektim Nevşehir den hiç uzak kalmadım.

En son Sincan Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden 16 Ocak 2014 tarihi itibarıyle emekli oldum.

Başkent Ankara da bir çok Nevşehirli Gurbetçi hemşehrilerimiz gibi bende Memleketimiz Nevşehir den haberdar olduğumuz www.fibhaber.com u ziyaret ederek hem sizlerle tanışmak hemde başarılar dilemek için buradayım dedi.

Çöloğlu, memleketim Nevşehir'e Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ve partimizi desteklemeye geldim.Bu kararı özellikle 17 Arlık'tan sonra verdim. Nevşehir olarak Gerçekten Çok çalışkan bir belediye başkanımız var. Şehrimizde ki büyük gelişmeleri, Ankara'dan, Acıgöl- Ürgüp -Gülşehir yolundan Nevşehir e girişte çok açık gözle görebiliyorsunuz. Hangi yoldan gelirseniz gelin şehrimizde belirgin müthiş bir değişiklik olduğu grülüyor şehir adeta yüzümüze gülümsüyor.Başkanımız Ünver ile yaşanacak bir kent haline getirmiş başkanımız. Sağolsunlar Şehircilik anlamında Nevşehire.çok şey kattı Başkanımız ...

Hem gönül verdiğimiz AK Partimize hemde memleketimiz Nevşehir e projeleriyle hizmetleriyle büyük hizmetleri olan Belediye başkanımız Hasan Ünver e Destek için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya geldim.

Seçim sürecinde hala hazırda Başkanımızın diğer projelerinin de tanıtımını gördüm Nevşehirli adına heyecan duyuyorum.

Özellikle şunun altını çizmek isterim ki ; "Hiç tereddütsüz Başkanımızın yanında olduğumu ve çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim...."

 

31 Mart ta son sandık son seçmenimizin oyları açılana kadar destek vereceğim Belediye Başkanımız Ünver'i ,İnşallah halkımızında teveühleriyle üçüncü dönemi ustalık döneminde güzel hizmetlere devam ederek imza atmasını bekliyoruz.

Özellikle benim canım Nevşehirli hemşehrilerime şunuda ifade etmeleiyim ki Bu önümüzdeki Yerel seçimler belkide ülkemizin 50 yada 100 yıllık önemi olacak bir seçim olarak görüyoruz. Bu yüzden değerli hemşerhirlerimde  inşallah Sandık başında vicdanlarının seslerine kulak verip, AK Hizmetlere Ünver Başkanımızla Devam diyeceklerdir dedi...


Abdurrahim Çöloğlu  Kimdir?

1959 yılında Gülşehir’de doğan emekli Sincan Belediye Başkan Yardımcısı Abdürrahim Çöloğlu, ilkokul, ortaokul ve liseyi Nevşehir’de bitirdikten sonra 1983 yılında İTÜ Makine Fakültesinden makine mühendisi olarak mezun oldu.

1985-2001 yılları arasında Makine ve Kimya Endüstri Kurumuna ait İnşaat ve Kazı Makineleri Fabrikası ve Etimesgut Ağaç Sanayi ve Ticaret AŞ’de sırasıyla imalat mühendisi, vardiya mühendisi, şef mühendis, başmühendis, kısım müdürü ve mühendislik Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptı.

2001-2003 yılları arasında birleşme nedeniyle Turban Turizm AŞ’de Mühendislik Hizmetleri Müdürlüğü görevine devam etti.

2003-2005 yılları arasında Sümer Holding AŞ’de özelleştirmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2005-2006 yılları arasında ise Sümer Holding AŞ’ de Genel Müdür olarak görev yaptı.

Sümer Holding AŞ’deki görevleri sırasında Holdingin 17 işletmesi, 4 anonim şirketi ve Sümer Holdinge devredilen Turban Turizm AŞ, Türkiye Zirai Donatım Kurumu AŞ ve Tümosan AŞ hakkında alınan ÖYK Kararları neticelendirdi. Bu dönem içinde yine ÖYK kararları gereği özelleştirmelerinin tamamlanması amacıyla, Seka AŞ ve Tügsaş AŞ Sümer Holdingle birleştirildi.

Bergama Pamuk İpliği ve Dokuma San. Tic. AŞ ve Antalya Pamuklu Dokuma Tic. AŞ’de Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

2006-2009 yılları arasında Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığı’nda araştırmacı olarak görev yaptı.

2007-2009 yılları arasında İTÜ Mezunları Eğitim Vakfı Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

13.08.2009 tarihinde Sincan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.