Türk Eğitim Sen Delege Seçimi 14 Ekim Cumartesi günü Nevşehir il merkezi, İlçelerimiz ve Hacı Bektaş Veli üniversitemizde tamamlanmış bulunmaktadır. Şube Yönetim Kurulu seçimi 11 veya 12 Kasım 2017 günü yapılacaktır.

Seçime katılım oranının yüksek olduğu delege seçimlerinde, büyük özveri göstererek Demokrasi Şölenimize katkı veren tüm üyelerimizi en içten duygularımla selamlıyorum. İş yoğunluğu ve çeşitli sebeplerden dolayı katılamayan arkadaşlarıma da Türk Eğitim Sen ailesinin birer üyesi oldukları için teşekkür ediyorum.

Seçim sonucunda delege çoğunluğunun bizim listemizdeki arkadaşlarımızdan yana sonuçlanmasını sağlayan delege adayı arkadaşlarıma, üyelerimize ve yönetim ekibimize teşekkürü borç bilir, delege seçilen tüm üyelerimizi kutlarım, Türk Eğitim Sen ailesinin tüm üyelerini de en kalbi duygularımla selamlarım. Üyelerimizin sandıkta verdiği mesaj alınmış, ötekileştirmeden, birleştirici yönümüzle  birlik, beraberlik yönünde daha güçlü adımları hep birlikte atmaya gayret sarf edeceğiz.
Biz hep birlikte Türk Eğitim Sen'iz. 
Büyük Türk Milletinin hizmetindeyiz.
Tayfur URGENÇ
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkan Adayı