Şube Başkanı Tayfur Urgenç Başkan yardımcıları Memiş Bülbül, Hasan Hüseyin İyilikli ve üniversite temsilcisi Abdullah Çamcı'dan oluşan heyet Türk Eğitim Sen Genel merkezine gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinde de sendikal konularda  GenelMerkez yöneticileri hasbihal ettiler.

Şube Başkanı Tayfur Urgenç şöyle konuştu;
Türk Eğitim Sen 6. Olağan Genel Kurulu sonucu yeni seçilen Genel Başkanımız Talip Geylan  beyefendiyi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek seçim sonucunun teşkilatımız için hayırlara vesile olması dileklerimizi ileterek tebrik ettik. Bu bir hizmet yarışıdır. Amacımız bayrağı bir sonraki hedefe taşımaktır. Biz tesadüflerin bir araya getirdiği bir STK değiliz, biz bu ülkenin milli refleksiyiz. Eğitim çalışanlarının serzeniş ve taleplerinin duyulmasını sağlayan sesiz. Üyelerimizin mutluluklarını ve üzüntülerini birlikte paylaşan hak diye haykıran yaptığı her işte adalet ve insan onurunu ön plana çıkaran milli duyarlılığı ön planda tutan bir sendikayız. Şuna inanıyoruz bu ülkeyi karşılıksız seven gönül birlikteliği bulunan insanlar birbirini de sevmeye mecburdur. dedi.

Tayfur Urgenç Genel Başkan Talip Geylan'a ziyaretin anısına Avanos yöresine özgü seramik el süslemesi yapılmış tabak hediye etti. Başkan Talip Geylan ve yönetim kurulu ziyaretten duyduğu memnuniyeti söylediler.