Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp ilçesinde de yeni bir adliye binasının yapımı konusunun 2015 yatırım programına dahil edildiğini söyledi.

Ürgüp’te düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Göktürk, doğalgaz konusuna da değinerek Geçtiğimiz yıl 2000 abone sayısına Kavaklıönü ve Altıkapı mahalleleri ile ulaşıldığını, bu yıl için fatih mahallesinin tamamının gaz alacağı hususunu tüm görüşmelerde kendisine şirketin bildirdiğini fakat fatih mahallesinin bir kısmının önümüzdeki yıla kaldığını, bu yıl fatih mahallesinde 1000 civarında abonenin doğalgaz kullanabileceğini, önümüzdeki yıl bu eksiğin telafi edileceğini ifade etti.

TOKİ tarafından Ürgüp’te temel atma aşamasına getirilen 50 yataklı devlet hastanesinin de projesinde küçük tadilatların yapıldığını söyleyen Vekil Göktürk, kısa sürede hastanenin temelinin atılacağını müjdeledi.

Göktürk, Ürgüp – Ayvalı arasındaki köprünün de bir şehir efsanesine döndüğünü, 50 Yıldır yapılamayan köprünün ihalesinin yapıldığını ve en kısa zamanda tamamlanarak bu şehir efsanesine de bir son verileceğini ifade etti.

Karain TOKİ konutları ile ilgili de konuşan Göktürk, Yapılamaz denilen işlerin bir bir çözüldüğünü söyleyerek, 15-20 civarında bir talep söz konusu, ilgili birimlerle görüşüyoruz, inşallah onların sorununu da çözeceğiz. dedi.