Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine başlayan Mustafa Kılıç’ı Ürgüp’te Ak Partinin bir dönem kurucu ilçe başkanlığını yapan ve Ahmet Koçak’a görevi devreden Ali Özer ve 2 dönem ilçe başkanlığı yapan son yapılan kongrede görevi Mustafa Kılıç’a devreden Ahmet Koçak, Yeni İlçe Başkanını, yeni ilçe binasında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, bugüne kadar Ürgüp’te bayrağı diken ve taşıyan değerli Başkanlarımıza teşekkür ediyorum, bundan sonra bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için ilk iş olarak parti binamızı yeni yerine taşıdık, daha kurumsal, Ak Partinin gücüne daha da güç katacak yeni binamızda çok emekler vermiş Ahmet Bey’i ve Ali Bey’i ağırlamak bizim için şereftir kendilerine teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.

Ürgüp’te Ak Partinin çizdiği siyaset çizgisinin tüm Türkiye genelinde olduğu gibi diğer siyasi partilere örnek teşkil ettiğini söyleyen Kılıç, geçmiş yıllarda partimize hizmet eden ilçe başkanlarımız yönetim kurulu üyelerimiz el ele vererek daha da büyük işlere imza atacaklarını ifade etti.