Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Başdere Köyünde Köy Konağına dönüştürülen eski okul binasının açılışı yapıldı.

Açılışa Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İlçe Müftüsü, Köy Muhtarları ve Vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; " Ürgüp Başdere Köyü’müzde onarımı tamamlanan köy konağımızın açılışını hep birlikte gerçekleştirdik. Hemşerilerimizin samimiyeti, ilgisi ve hayır duaları için teşekkür ediyoruz. Milletimizin huzur ve refahı için AK Kadrolar her yerde çalışmaya devam ediyor." dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk'te açılışta yaptığı açıklamasında Konağın hayırlı olması temennisinde bulunarak emeği geçenleri tebrik etti.

Açılış kurdelasını hep birlikte kesen protokol üyeleri, Köylüler tarafından imece usulü ile hazırlanan ve ikram edilen yöresel tandır yemeklerinden yediler.






r