Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’nin başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) tarafından ülke genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Çevreci Tesis Ödül Töreni’ İstanbul’da gerçekleştirildi. Sağlıklı çevrelerin oluşturulması için şehirlere öncülük eden Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin teşebbüsüyle 2013 yılında başlatılan ve örnek işletmeleri cesaretlendirme amacını güden ödüller ikinci kez sahiplerini buldu. 48 tesis ve 9 organize sanayi bölgesi ödül almaya layık görüldü.
İstanbul Hilton Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ürgüp Belediye Başkanımız Fahri Yıldız, birliğe üye belediyelerin temsilcileri, organize sanayi bölgelerinin başkanları, iş adamları ve basın mensupları katıldı.
Törene katılan SKB Encümen Üyesi ve Ürgüp Belediye Başkanımız Fahri Yıldız, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a Ürgüplü hemşerilerinin selamını iletti.