Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "İlçemiz adına güzel gelişmelerin yaşandığı ve geleceğe yönelik önemli yatırımların gerçekleştirildiği 2013 yılını geride bırakarak yine ilçemizin geleceğini aydınlatacak ciddi yatırımların hayata geçirileceği çalışmalarımızın meyvesini vereceği, 2014 yılına büyük heyecan ve yeni umutlarla giriyoruz. 

2013 yılında yaşanan güzelliklerin 2014 yılında da artarak yaşanması; dünyada, ülkemizde ve ilçemiz
de barış ve hoşgörünün hakim olması en büyük dileğimdir. İnşallah millet olarak 2014 yılında bütün sıkıntıları aşacak, insanlarımız mutlu, güzel günler görecektir" dedi.

Yıldız, "Ürgüp’lü hemşehrilerimizin yaşamlarını rahatça sürdürebilecekleri, mutlu ve huzurlu bir ortam için üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğinin bilinmesini isteyerek, "Vatandaşlarımızın bize verdiği destek ve güç ile başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. Bu duygu ve düşüncelerle; Ürgüp’lü hemşehrilerimin ve tüm insanlığın 2014 yılını kutluyor, yeni yılın tüm insanlığa barış, başarı, Sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.