Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ilçeye bağlı köylerde karla mücadele çalışmalarını gerçekleştirenlere ve destek verenlere yazılı bir açıklama ile teşekkür etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, geçen hafta başlayan ve ilçe genelinde etkili olan karla mücadelede başta 24 saat esasına göre hizmet veren ve kapanan köy yollarını hızlı bir şekilde açarak vatandaşların mağduriyetinin önüne geçen Nevşehir İl Özel İdare Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi ekipleri olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli'ye ve tüm personellerine TEŞEKKÜR etti.

Başkan Yıldız, ilçemize bağlı kapalı bulunan 21 köyümüzün yollarını zamanında en iyi şekilde açtıkları için, yapmış oldukları Karla mücadele çalışmalarında; takip ve talimatlarıyla Özel İdare ekiplerini destekleyen Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başta olmak üzere İl Genel Meclisi Başkan Süleyman Özgün ve üyelerine, ekipleri takip ederek çalışmaları hakkında kamuoyunu aydınlatan haberler yapan yazılı ve görsel basına, İl Özel İdaresi Yöneticileri ile personeline teşekkür eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir İl Özel idaresi Genel Sekreteri Savaş Benli'ye özel teşekkür etmeyi de unutmadı.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç'ın 21 köyle birlikte Ürgüp Akçaören köyü Hodul mevkiinde (Arka planda ERCİYES dağı)  yaptığı incelemelerden görüntüler...