Ürgüp Belediyesi Besliyor, Gülşehir Belediyesi ise Öldürüyor....Son günlerde Nevşehir kamuoyu yine aynı şehre bağlı iki ilçe belediyesinin yaptıkları fakat iki farklı uygulamaları konuşuyor...Peki hangisi doğru ? Elbetteki...

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, soğuk kış günlerinde her zaman olduğu gibi bu yılda sokak hayvanlarına yem bırakarak adeta hayvanları elleriyle besliyor...

Ürgüp’te belirli aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için belirli noktalara Ürgüp Belediyesi ekipleri tarafından yem bırakıldı.


Alkışlarımız Başkan Fahri YILDIZ'a ...!

Ürgüp’te belirli aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için belirli noktalara Ürgüp Belediyesi ekipleri tarafından yem bırakıldı.

Elverişsiz hava şartlarının devam ettiği Ürgüp’te, kar yağışı ile birlikte yem bulamayan kuşlar için harekete geçen belediye ekipleri, şehir genelindeki çeşitli gezi alanları ve parklara aç kalan kuşlar için yem bıraktı. 

Ürgüp Belediyesi Aç Hayvanları Besliyor...

Ürgüp Belediyesi Veteriner Müdürlüğü, olumsuz hava koşulları nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarına mama ulaştırdı.

Kent içerisinde birçok noktaya ve köpeklerin yoğun bulunduğu yerlere gün içinde belirli periyotlarla mama bırakan ekipler yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan olumsuz hava koşullarında doğal ortamda yiyecek bulamayan köpek ve kedilerin karınlarını doyurdu.

Mama dağıtan Veteriner Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının devam ettiği sürece mama desteğine devam edeceklerini ifade ettiler.

Gülşehir Belediyesi ise son günlerde köpeklerin katledildiği ile ilgili haberlerle çalkalanıyor.Şuana kadar Gülşehir Belediyesinden henüz bir açıklama gelmedi